VliegVisClub Midden Limburg

Vliegvis- en vliegbindvereniging met passie voor vliegvissen.

Activiteiten en bindavonden VVC Midden Limburg.

Maandag 20 januari clubavond:

Deze avond was vrije bindavond en een aantal leden hadden gebruik gemaakt van de mogelijkheid of alvast te oefenen voor de bindwedstrijd op 3 februari.

Zaterdag 4 januari visdag Asseltse plas.

Visdag op de Asseltse plas in Swalmen, af en toe een waterig zonnetje, in ieder geval droog, om 9 uur waren Dion en Hans al ter plekke, Hans had zelfs een richtingwijzer voor de vvc leden op de boom gehangen, zodat ze de parkeerplek makkelijker konden vinden, na het verzamelen en opbouwen gingen de eerste vissers te water, de wind was strak en fris, het water een graad of 4.

In totaal waren we met 14 (v/d 15 aanmeldingen) aanwezig,  en, de sfeer was goed.
Tegen 12 uur werd de soep geserveerd, gevolgd door hotdogs en frisdrank, het vuur maakte veel goed zodat het lekker toeven was op de oever.
Na het eten gezamenlijk opgeruimd en een enkeling zocht het water nog eens op.
Geen vangsten helaas, maar daar treurde niemand om, het was immers oergezellig.

Beste aanwezigen, bedankt  voor jullie gezelligheid en tot een volgende keer, dit gaan we in het voorjaar ( na de gesloten tijd) overdoen.
Vriendelijke groet Michel.

Zie de resterende foto's.