VliegVisClub Midden Limburg

Vliegvis- en vliegbindvereniging met passie voor vliegvissen.

* Laatst gewijzigd 23 maart:

Beste mensen,

Hetgeen wel verwacht doch niet gehoopt is toch gebeurt.
Tot 1 juni zijn alle evenementen verboden hetgeen helaas betekent dat dat alle activiteiten van onze club tot die datum worden geschrapt. Heel vervelend doch het is niet anders.
Ik wens jullie en jullie geliefden alle goeds. Blijf gezond en tot gauw ziens.

Harry Hertog
Voorzitter VVCML

Beste leden,
De ontwikkelingen rond het Coronavisrus zijn van dien aard dat wij als bestuur verantwoordelijkheid moeten nemen. Ondanks dat voor onze provincie nog geen aanvullende maatregelen zijn afgekondigd houden de autoriteiten ernstig rekening met Italiaanse ontwikkelingen en daarom worden steeds meer activiteiten afgelast/opgeschort.
Een belangrijk gegeven is dat de ouderen en mensen met een kwetsbare gezondheid belangrijk meer risico lopen en met name dat heeft ons doen besluiten om tot nader order de bijeenkomsten van onze club uit te stellen, te beginnen met die van aanstaande maandagavond.
Wij realiseren ons heel goed dat dit een vervelend besluit is doch wij willen voorkomen dat dragers ( en dat kunnen ook jongeren zijn), onbewust anderen besmetten.
Wij zullen de ontwikkelingen strak volgen en zullen aan de hand daarvan ons verder beraden.
Wij hopen op jullie begrip.

Harry Hertog
Voorzitter VVCML

Activiteitenagenda

31-08-2020
14-09-2020
Lezing zalmproject Maas en zij-rivieren (Thijs Belgers).
18-09-2020
20-09-2020
Visweekend leden VVC Midden Limburg.
28-09-2020
Voorbinden door?
12-10-2020
26-10-2020
Voorbinden door ?
09-11-2020
23-11-2020
Thema avond
07-12-2020
Voorbinden door?
21-12-2020
Loterij en veiling VVC Midden Limburg.